BANGBANGBANGKOK - THAI - ESBEEK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BangBangBangkok - Thai - Esbeek. Meer weten? Ontdek meer

5 mei 2024 om 13:45 Had iets grotere porties verwacht maar los daar van was zowel de kwaliteit van het eten evenals de bezorging helemaal top. Zeker voor herhaling vatbaar.
3 mei 2024 om 21:45 Erg lekker, maar voor twee grote eters is hoeveelheid aan kleine kant. Wij vonden het wel voldoende.
19 apr 2024 om 20:01 Prima eten. Voor wat je krijgt, wel aan de prijzige kant. Bezorging helaas 25 minuten te laat, ondanks dat we 90 minuten van te voren hadden besteld
24 mrt 2024 om 6:23 Heerlijk en duidelijk verse gemaakt , snelle bezorging top
2 mrt 2024 om 20:32 Food is great but the order was 90 minutes late.
25 feb 2024 om 22:42 Werdt gebeld ze hadden geen bezorger heb het zelf opgehaald prima eten
13 jan 2024 om 23:14 Voor het gebodene wel erg duur
8 jan 2024 om 20:57 20 min te laat, terwijl de melding dat t eraan kwam ruim op tijd werd gegeven. Groene curry was matig, de sate was heerlijk.
31 dec 2023 om 20:22 We tried several dishes and everything was absolutely delicious
30 dec 2023 om 16:00 Hmmm supa lekka
27 dec 2023 om 20:27 Heerlijk gegeten en ruim op tijd
24 dec 2023 om 19:53 Het eten was heerlijk !! Ik had ingevuld om 17.45 bezorgen en het was er stipt op tijd :) hier een zeer tevreden klant , ga zo door!!